KoffieProfs

Dit festival seizoen presenteren wij het nieuwste concept op het gebied van koffie catering & beleving, De KoffieProfs.

Door entertainment te combineren met de beste barista´s én de nieuwste koffiezet technieken maken wij het mogelijk om service en vermaak te leveren op locatie.

KoffieProfs is een belevingsconcept waarin wij hoge kwaliteit espresso based koffie en slow coffee aanbieden. In het mobiele koffielaboratorium zetten de KoffieProfs de allerbeste koffie´s. Naast de bekende traditionele espresso apparatuur, experimenteren de Profs dagelijks met de meest bijzondere koffie zet methodes.

Kom met eigen ogen kijken hoe de Profs koffie zetten door een vacuum te creëren met hun Syphon, helemaal los gaan met hun Aeropress of de tijd nemen voor een traditionele opgiet koffie in een Chemex.

Door de snelle espresso lijn te combineren met de ”experimentele lijn” zorgen de Profs voor zowel service als beleving. Voor een snelle bak, pak je een espresso of cappuccino. Maar wil je iets spectaculairs, en niet “zomaar ff een bakkie doen”, kom dan naar de andere kant van het lab en pak een showtje mee. De Profs laten stap voor stap zien wat ze doen, en achteraf proef je een koffie zoals je nooit eerder hebt geproefd!

Wil je meer informatie of weten wat we precies voor jouw evenement kunnen betekenen?

Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op.

 

KoffieProfs - Slow coffee @ Rollende Keukens