Bruiloft

Smaakbus en KoffieKever zijn ook in te huren voor jullie bruiloft!

Hoe leuk zou het zijn als je al je gasten een heerlijk kopje koffie of thee kan serveren vanuit een Volkswagen bus of Kever.
Natuurlijk is het ook mogelijk om ons assortiment uit te breiden naar (biologische) vruchtensappen & (biologisch fris). Liever nog meer keuze? Wat dacht je van warme chocolademelk of verse gemaakte fruit smoothies, ice coffee of ijsthee.

Of willen jullie toch liever iets heel anders?  In overleg is alles mogelijk en we denken graag met jullie mee.

Wanneer zou de Smaakbus of KoffieKever in jullie dag passen?

Enkele ideeën op een rij:
Helemaal aan het begin van de dag. De gasten verzamelen zich in afwachting van jullie komst. Dé kans om jullie gasten gelijk in een feestelijke en relaxte sfeer te brengen door ze te verrassen met koffie en thee.

Na de ceremonie. Heb je hier het taart moment met champagne gepland? Dit kan ook geserveerd worden vanuit de bus! En voor diegene die het maar bij één glaasje bubbels houden, uiteraard ook de mogelijkheid een heerlijk sapje, fris of verse smoothie te drinken.

Na het diner. Misschien heb je hier wel even een relax moment gepland om nog na te genieten met jullie daggasten van de dag voordat het feest losbarst. Lekker onder het genot van een kopje koffie of thee?

Kostenindicatie
Elk bruidspaar heeft andere wensen, daarom werken wij niet met standaard prijslijsten. Benieuwd naar de prijs? Vraag dan een offerte op maat op via ons contact formulier of mail ons op info@smaakbus.nl

Vergeet daarbij niet te vermelden om hoeveel gasten het gaat, datum, locatie, assortiment en hoe lang dat jullie (ongeveer) willen dat wij er zijn.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.